Voedingsschema


Het belang van voeding wordt door veel sporters onderschat. Voeding zorgt voor bouwstenen en brandstof. Tijdens het trainen krijgt het lichaam veel te verwerken. De spieren worden als het ware 'beschadigd' en de brandstof wordt verbruikt. De beschadiging van de spieren is meestal te voelen doordat je spierpijn krijgt. Voeding levert de bouwstoffen om de beschadiging te herstellen, bovendien wordt het beschadigde weefsel sterker gemaakt om voorbereid te zijn voor de volgende inspanning. Zonder goede voeding kan dit proces niet voldoende plaatsvinden. Wanneer je een slecht voedingsschema (of slecht dieet) volgt, blijft spierpijn langer aan en hersteld het lichaam minder goed waardoor er minder vooruitgang geboekt wordt.

 

Er zijn 3 keuzes mogelijk voor een voedingsschema . Dit ligt aan wat je doel is :

 

1. Afvallen.

2. Spieropbouw.

3. Het lichaam onderhouden.

 

Hoe val je snel af?

Met een voedingsschema wat aansluit op jou levensstijl. Met het voedingsschema Creëren we een calorieën onderschot. Wat houd dit in? Wanneer je minder calorieën binnen krijgt dan dat je verbruikt ga je afvallen. Door dit door te zetten naar een levensstijl en te sporten (fitness schema) zullen de kilo' s eraf vliegen. Voor ons is het belangrijk dat we een levensstijl creëren die je consistent kan volhouden.

Voedingsschema

- Haal meer resultaten met een goed voedingsschema.

- Naar aanschaf kan u een contact formulier invullen (voedingsschema)

 

€ 25,00

  • Beschikbaar

Aanschaf voedingsschema

Binnen 24 uur naar aanschaf word je benadert door ons met een mail. In deze mail staan een aantal vragen. Door deze vragen zo concreet mogelijk te beantwoorden kunnen wij maatwerk leveren. Naar het beantwoorden van de vragenlijst heb je je voedingsschema binnen 3 dagen.